BeLeef Oud-IJmuiden staat dinsdag 22 april tussen 16.00 en 18.00 op de Beursvloer in het  TataSteel Stadion in Velsen-Zuid.

Wij vragen:

  • Een vormgever / opmaker voor ons boek BeLeef Oud-IJmuiden
  • Iemand die goed oude foto’s kan opmaken voor in het boek.
  • Drukwerk (posters, flyers, nieuwsbrieven)
  • Regisseur van een toneelstuk op basis van de verhalen door en voor Oud-IJmuidenaren
  • Componist / dirigent voor liederen op basis van de verhalen

Beursvloer Velsen  heeft haar basis in het  Velsense bedrijfsleven, de Gemeente Velsen en maatschappelijk betrokken organisaties. Hieruit is Stichting Beursvloer Velsen voortgevloeid die zich tot doel stelt samenwerking tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties te stimuleren en daarmee de sociale binding in Velsen te vergroten.

De Beursvloer Velsen is dé plek waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten en kunnen handelen in menskracht, middelen, kennis en klussen. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander wellicht zeer gewenst. Geld is hierbij taboe.

Geef een reactie