Eind december schreef de IJmuider Courant een bericht over BeLeef Oud-IJmuiden. Gelukkig voor ons stond er per ongeluk Willemsplein onder een foto van het Koningsplein. Betrokken Oud-IJmuidenaren belden ons op en werden meteen gestrikt voor een interview. De eerste verhalen vindt u verder op deze website (onder het tabblad verhalen).
De tamtam doet het goed en allerlei mensen die gewoond of gewerkt hebben in Oud-IJmuiden benaderen ons met hun verhaal. En natuurlijk werkt via via altijd goed. Mensen als Dieter van der Laar en Marcel Out geven naast hun eigen verhaal, weer nieuwe namen door.
Tijdens een bezoek aan de vaste filmavond in De Brulboei (elke laatste donderdagavond van de maand: IJmuiden wat vertel je me nou) hebben we veel visserslatijn mogen aanhoren. Hoe later de avond, hoe spannender de verhalen.

Gelukkig spreidt het enthousiasme zich ook uit naar bedrijven die ons kunnen en willen ondersteunen. We ontvangen steun in de zin van informatie, het mogen beschikken over foto’s, gegarandeerde afname van boeken, financiĆ«le steun of steun in natura. Kijk onder het tabblad ‘ondersteuners’ wie al warm lopen voor BeLeef Oud-IJmuiden.

Heeft u een verhaal? Heeft u foto’s? Wilt u ons steunen?
Bel of mail ons:
beleefoudijmuiden@gmail.com
Agnes: 06 23 64 32 95
Marlenne: 06 50 90 55 85

Geef een reactie